top of page

Ons team

Finding Inspiration in Every Turn

Rope Skipping Brugge vzw is de eerste en enige officiële rope skipping club in Brugge opgericht door enkele Brugse fans van Rope Skipping. 

 

Een jonge groep enthousiaste medewerkers, die het bestuur vormden, hebben deze sportclub vorm gegeven. Een eerste bestuursvergadering vond plaats in de maand mei 2011. In september 2011 startte de club met de eerste officiële training.

 

Bij onze sportclub kan iedereen, van jong tot oud, terecht om recreatief te springen.

Bij ons kan je terecht voor double dutch, single rope, speed, free style, uithouding, chinese wheel, ... Snelheid, lenigheid, kracht en touw behendigheid. Individueel of in team! Enkel met de leden die een stap verder willen gaan, wordt er ook competitief gesprongen, maar dit is zeker geen must. Jaarlijks is er de gelegenheid om deel te nemen aan de recreacup. Zo kan iedereen eens proeven van competitie. Tijdens de lessen kan ook iedereen op zijn tempo trainen om bepaalde buttons (brevetten) te behalen.

 

Rope Skipping Brugge is een sportclub met een dynamisch karakter, waar iedereen zich thuis zal voelen. Ook hier worden de waarden, zoals bij Gymfed, gehandhaafd.

Sinds 02/01/2018 is Rope Skipping Brugge een vzw

Onze sportclub werd in 2011 opgestart door Sven De Vlam.

_DSC7838 - kopie-001.jpg

Coaches
De coaches geven met veel enthousiasme training aan jong en oud.
Elk is ook gespecialiseerd in een onderdeel van de sport en dit delen ze graag met iedereen.
De coaches vormen het kloppende hart van de sportclub!

--------------------------

Denkcel

De denkcel staat in voor de algemene werking van Rope Skipping Brugge vzw. De denkcel neemt het administratieve luik van de sportclub op zich. Heb je een vraag of een suggestie over de werking dan kan je je zeker bij één van hun terecht!

De denkcel kan je bereiken via onderstaand mailadres:

info@ropeskippingbrugge.be

--------------------------------

Eventcel


Onze eventcel  bestaat uit enthousiaste ouders/vrijwilligers die elk jaar opnieuw  kleur geven aan onze sportclub. Een Sint- en Paasspecial, een club-event,... Steeds zijn deze mensen in de weer om net dat ene extra te geven aan onze leden! Dankzij hun inspanningen kan de sportclub lesmateriaal aankopen, kostprijs voor t-shirtslaag houden,... Kortom, ze leggen jullie kids in de watten!  Zonder de eventcel zijn al deze extra's niet mogelijk. 
Wil ook JIJ deel uit maken van deze toffe bende? Dan kan dit zeker door via DEZE KNOP
ons te contacteren.
Wens je de eventcel te sponsoren en jouw logo op de website zien? Dan kan dit zeker door via DEZE KNOP ons te contacteren.


Voor andere vragen kan je steeds de eventcel bereiken via onderstaand mailadres:

event@ropeskippingbrugge.be 

------------------------------
Zorg in de sportclub

Veiligheid en zorg staan centraal tijdens het sporten. Daarom engageert Rope Skipping Brugge vzw zich om hierop toe te zien. Niet alleen bij een fysieke blessure (Sportverzorging en EHBO) kan je al snel op de juiste zorg rekenen maar ook als je je minder goed voelt om welke reden dan ook en niet terecht kan met jouw vragen bij jou coach. Onze sportclub stelt twee personen aan (API - Aanspreekpunt Integriteit) waarbij je zeker met jouw persoonlijke vragen terecht kan. Graag stellen we ons zorgteam aan jou voor:

Je kan ons zorgteam bereiken via onderstaand mailadres:

zorg@ropeskippingbrugge.be

bottom of page