top of page

Over ons

Ontstaan

Rope Skipping Brugge vzw is de eerste officiële rope skipping club in Brugge. Enkele Brugse fans van rope skipping hebben een eigen club opgericht.

 

Een jonge groep enthousiaste medewerkers, die het bestuur vormen, hebben deze sportclub vorm gegeven. Een eerste bestuursvergadering vond plaats in de maand mei 2011. In september 2011 start de club met de eerste officiële training.

 

Bij onze sportclub kan iedereen, van jong tot oud, terecht om recreatief te springen. Bij ons kan je terecht voor double dutch, single rope, speed, free style, uithouding, chinese wheel, ... Snelheid, lenigheid, kracht en touw behendigheid. Individueel of in team! Enkel met de leden die een stap verder willen gaan, wordt er ook competitief gesprongen, maar dit is zeker geen must. Jaarlijks is er de gelegenheid om deel te nemen aan de recreacup. Zo kan iedereen eens proeven van competitie. Tijdens de lessen kan ook iedereen op zijn tempo trainen om bepaalde buttons (brevetten) te behalen.

 

Rope Skipping Brugge is een sportclub met een dynamisch karakter, waar iedereen zich thuis zal voelen. Ook hier worden de waarden, zoals bij Gymfed, gehandhaafd.

Sinds 02/01/2018 is Rope Skipping Brugge een vzw

 

Onze sportclub werd in 2011 opgestart door Sven De Vlam.

Sportfederatie

Rope Skipping Brugge vzw is  verbonden met de federatie Gymfed

 

Rope Skipping is een spectaculaire vorm van acrobatisch touwspringen waarvoor onder andere een grote hoeveelheid coördinatie, lenigheid, kracht, snelheid, uithouding, ritmegevoel en acrobatie vereist is!

Sinds 2017 heeft de oude Rope Skippingfederatie BRSF en Gymfed de handen in elkaar geslagen en komt de Rope Skipping nu uit als onderdeel van Gymfed

Erkende Brugse sportclub

Met trots kunnen we melden dat onze sportclub sinds 2013 een erkende Brugse sportclub is.

 

Hierbij hoort ook een beleidsplan. Dit beleidsplan (werking van de club, doelstellingen die we wensen te bereiken, ...) kan u bij ons opvragen. Dit biedt voor onze leden extra voordelen, oa. lidgeld kan betaald worden met AXI-bon.

Via het onderstaande logos is er een rechtstreekse link met de website van stad Brugge of Facebookpagina van de Sportdienst van Brugge

  • Facebook

Barbara Vroman

Voorzitter

API (Aanspreekpunt integriteit)

contacteer onze API rechtstreeks door op Barbara haar naam te klikken

Sven De Vlam

Sportief verantwoordelijke

Penningmeester

stichtend lid

wouter.jpg

Wouter Naessens

Secretaris

Ledenbeheer

GDPR

Stefaan.jpg

Stefaan Vansteeland

PR / Sponsoring / media 

GDPR / co-ledenbeheer

amber.jpg

Amber/voorzitter

Babs.jpg

Barbara

IMG_4021.jpg

Leen

Coachcel

Sven

 

Hoofdcoach

Sportief verantwoordelijke

WJR instructor 

IMG_5153.jpg

Luna

 

Coach

WJR ambassador

IMG_4022.jpg

Lies

Coach

IMG_1801.jpg

Marthe

 

Coach

IMG_4023.jpg

Marit

Coach

bottom of page